Gränna Musteri

Gränna

Vårt mobila musteri erbjuder färsk pressning och pastörisering av äppelmust av bästa kvalitet.

En ren naturprodukt utan tillsatser! Vi pastöriserar och förpackar i miljövänliga bag-in-box (3, 5, eller 10 liter efter önskemål och tillgång). Musten är i rumstemperatur minst hållbar i 1 år och en öppnad förpackning håller stillastående i ca 1 månad i kylskåpet!

Boka tid för mustning eller inlämning av frukt hos oss. På grund av att musteriet är mobilt och jobbar på olika orter är dropp-in vid fruktinlämning endast möjlig i begränsad omfattning.

Gränna Musteri hittar du här:

Postadress: Skiftesvägen 6

Postnummer: 56331

Ort: Gränna

Telefon: 0390-103 71

Hos oss kan du musta: äpplen

Viss information som karta, externa länkar till musteriets hemsida och sociala medier visas från 1 september enbart om musteriet är premium medlem på musterier.se

Vill du anmäla en ändring i uppgifterna för detta musteri, skicka ett mejl till hej@musterier.se så ändrar jag inom 7 dagar.

Nyhet: Bli premiummedlem och stöd musterier.se. Du får ett personligt konto och kan hantera ditt musteri själv med utökad information. Du kan även annonsera på Musterier.se marknadsplats. Läs mer om att bli premiummedlem här.

Vill du söka ett annat musteri?

Divi WordPress Theme

Divi är en sidbyggare för Wordpress som snabbar upp och förenklar lanseringen av din hemsida. Länken ovan är en affiliatelänk.