Hule Trädgård & Musteri

ACF Type: text

Glommen

Äppelintresset väcktes av en idé om att det vore kul att skapa ett dryckesalternativ till vin och öl på en ”inhemsk” råvara och äppelcider kändes spännande, tyckte vi. Vi började experimentera med en väns äpplen redan när vi bodde i vår tvåa i Stockholm, och i vårt lilla badrum och ännu mindre förråd puttrade cidertunnorna varje höst. Nu flera år senare är vi nära en produkt som vi börjar känna oss nöjda med, men experimenterandet pågår ständigt.

Till slut tog vi steget och flyttade till Halland och vi hittade egentligen gården i Hule vid en slump. Ingrid bestämde sig en dag för att se vad som fanns av äppelgårdar till salu runt om i landet och gick in på Hemnet och skrev in sökordet ”äppelgård” med hela Sverige som sökområde. Först på listan kom ett antal gårdar på Österlen, naturligtvis helt utanför vår budget, men längst ner dök det upp en liten gård i Glommen på två hektar, med 200 äppelträd och växthus. För bra för att vara sant, tänkte vi, men vi tog kontakt med mäklaren och åkte och tittade. Sedan gick allting väldigt snabbt och plötsligt var vi ägare av en gammal handelsträdgård med 200 äppelträd!

Läs mer här

Hule Trädgård & Musteri hittar du här:

ACF Type: text

Postadress: MORUPS HULE 114

ACF Type: text

Postnummer: 31198

ACF Type: text

Ort: Glommen

Kontakt för bokning, aktuella priser och öppettider:

ACF Type: url

ACF Type: dmachphone

Telefon: 070-729 56 26

ACF Type: email

ACF Type: checkbox

Hos oss kan du musta: äpplen

Hule Trädgård & Musteri

Vill du anmäla en ändring i uppgifterna för detta musteri, skicka ett mejl till hej@musterier.se. Nu kan du även få ett konto att hantera ditt musteri själv. Om du mejlar från samma e-post som ditt musteri är upplagt på så hjälper jag dig vidare.

Fler musterier i Halland

ACF: none

Array ( [post_type] => Array ( [0] => musteri ) [post_status] => publish [posts_per_page] => 48 [tax_query] => Array ( [relation] => AND [0] => Array ( [0] => Array ( [relation] => OR [0] => Array ( [taxonomy] => musteri_category [field] => id [terms] => Array ( [0] => 23 ) ) ) ) ) [post__not_in] => Array ( [0] => 837 ) [orderby] => title [order] => ASC )

Äppelgården Café & Musteri

ACF Type: text

Slöinge

Berglöf’s idé och trädgård

ACF Type: text

Kungsbacka

Bosagården Musteri och Fårfarm

ACF Type: text

Varberg

Kalendebolet Musteri

ACF Type: text

Holm

Musteriet i Tvååker

ACF Type: text

Tvååker

Regnér Garden

ACF Type: text

Veddinge
0.11116003990173 seconds

Vill du söka ett annat musteri?

Divi WordPress Theme

Divi är en sidbyggare för Wordpress som snabbar upp och förenklar lanseringen av din hemsida. Länken ovan är en affiliatelänk.