Rinkaby Gård

ACF Type: text

Tävelsås

Vi har två stora gamla äppelträd på gården, som pliktskyldigt ger massvis med frukt varje år. Äpplena är många, och de faller av i stora mängder. Vi kliade oss i våra huvuden; vad skulle vi göra av all frukt som bara föll av? Sedan såg vi en liten äppelpress i en postorderkatalog, och slog till direkt.

Nu kunde vi pressa must av alla äpplen, till och med de som trillat av trädet! Vänner och bekanta frågade om de kunde lämna sina äpplen och få must tillbaka. Sedan började deras vänner och bekanta höra av sig för att pressa äpplen, och sedan deras…ja, ni förstår.

Hösten 2020 har den första lilla pressen från postorderkatalogen pensionerats (sedan länge). Med en sprillans ny utrustning i vårt musteri fyrdubblar vi vår kapacitet jämfört med föregående år – kom så gör vi must av dina äpplen också!

Rinkaby Gård hittar du här:

ACF Type: text

Postadress: Rinkaby gård

ACF Type: text

Postnummer: 35595

ACF Type: text

Ort: Tävelsås

Kontakt för bokning, aktuella priser och öppettider:

ACF Type: url

ACF Type: dmachphone

Telefon: 0730-92 13 16

ACF Type: email

ACF Type: checkbox

Hos oss kan du musta: äpplen

Rinkaby Gård

Vill du anmäla en ändring i uppgifterna för detta musteri, skicka ett mejl till hej@musterier.se. Nu kan du även få ett konto att hantera ditt musteri själv. Om du mejlar från samma e-post som ditt musteri är upplagt på så hjälper jag dig vidare.

Fler musterier i Kronoberg

ACF: none

Array ( [post_type] => Array ( [0] => musteri ) [post_status] => publish [posts_per_page] => 48 [tax_query] => Array ( [relation] => AND [0] => Array ( [0] => Array ( [relation] => OR [0] => Array ( [taxonomy] => musteri_category [field] => id [terms] => Array ( [0] => 25 ) ) ) ) ) [post__not_in] => Array ( [0] => 1208 ) [orderby] => title [order] => ASC )

Ingen träff

0.012691974639893 seconds

Vill du söka ett annat musteri?

Divi WordPress Theme

Divi är en sidbyggare för Wordpress som snabbar upp och förenklar lanseringen av din hemsida. Länken ovan är en affiliatelänk.