Lövnäs musteri

ACF Type: text

Hammarö

Vi är fyra tjejer som tillsammans driver vårt företag Lövnäs Musteri.

Allt började år 2015, vi var då endast 12, 11, 9 och 8 år gamla. Det fanns en stor fläderbuske i trädgården som vi inte hade någon användning utav. Vi kollade därefter upp vad man kunde göra med fläder och hittade då mängder av olika recept på fläderblomssaft. Vi testade med att göra en satts saft och den blev väldigt lyckad. Efter det började vi experimentera med receptet och gjorde ändringar i det för att få den bästa smaken på vår egna fläderblomssaft.

Vi tyckte att saften var så god att vi ville dela den med fler. Vi började därför knacka dörr hos grannar. Det gick ganska bra och vi märkte att vi tyckte att det var roligt att sälja god saft som vi själva gjort. Två år därefter fick vi reklam i postlådan om forshagamarknad, vi tyckte att det verkade som en kul idé att stå på marknad och testa något nytt.

Marknaden blev en stor succé, vi sålde slut på all vår flädersaft innan marknaden ens hade slutat. Marknader var verkligen något som vi tyckte var roligt och vi bokade samma år en plats på Torsbymarknad. Vi ville även utöka vårt sortiment och provade oss fram till nya produkter.

Under 2018 bokade vi platser på Forshagamarknad, Kilsmarknad, Torsbymarknad, Oxhälja i Filipstad, Smaka på Värmland samt Julmarknaden i Mariebergsskogen. Samtidigt som vi stod på alla marknader lyckades vi få klart alla tillstånd som krävs för butiksförsäljning så nu kan ni finna vår Äppeljuice på ICA Maxi i Karlstad.

Under 2021 har vi fokuserat på att finnas tillgängliga i fler butiker. Du hittar nu våra produkter på följande ställen: ICA Maxi Bergvik, ICA Maxi Välsviken, ICA Kvantum Hammarö, Stora Coop Nolgård, ICA Tummen, ICA Haga, ICA Wallinders, Grön Ko, Stora COOP Kristinehamn, Retrovågen, Värmlandsboxen, COOP City, COOP Råtorp samt Lillängshamnens fiskrökeri.

Lövnäs musteri hittar du här:

ACF Type: text

Postadress: Svampstigen 105

ACF Type: text

Postnummer: 66391

ACF Type: text

Ort: Hammarö

Kontakt för bokning, aktuella priser och öppettider:

ACF Type: url

ACF Type: email

ACF Type: checkbox

Hos oss kan du musta: äpplen

Lövnäs musteri

Vill du anmäla en ändring i uppgifterna för detta musteri, skicka ett mejl till hej@musterier.se. Nu kan du även få ett konto att hantera ditt musteri själv. Om du mejlar från samma e-post som ditt musteri är upplagt på så hjälper jag dig vidare.

Fler musterier i Värmland

ACF: none

Array ( [post_type] => Array ( [0] => musteri ) [post_status] => publish [posts_per_page] => 48 [tax_query] => Array ( [relation] => AND [0] => Array ( [0] => Array ( [relation] => OR [0] => Array ( [taxonomy] => musteri_category [field] => id [terms] => Array ( [0] => 16 ) ) ) ) ) [post__not_in] => Array ( [0] => 1210 ) [orderby] => title [order] => ASC )

Kulinarika – Mat & Vingård

ACF Type: text

Västra Ämtervik

Njordstorp Permakultur Gård

ACF Type: text

Värmlands Nysäter
0.04261589050293 seconds

Vill du söka ett annat musteri?

Divi WordPress Theme

Divi är en sidbyggare för Wordpress som snabbar upp och förenklar lanseringen av din hemsida. Länken ovan är en affiliatelänk.