Glömda Äpplen

ACF Type: text

Floda

Glömda Äpplen startade ur frustrationen och viljan att göra någonting av den stora bortglömda resursen av äpplen och andra frukter i svenska trädgårdar. Vi är en brokig skara om 9 personer med den gemensamma nämnaren att vi alla älskar cider. Några av oss har gjort cider tidigare, en har drivit cykelmusteri, två jobbar med fastigheter, en är nationalekonom. Vi har en snickare, en solcells- och värmesystemsexpert, en skivbolagspamp samt ett patentproffs. Nu har vi en ekonomisk förening ihop och med våra olika kunskaper och erfarenheter i ryggsäcken bildar vi ett starkt team. Vi är på en resa där vi undersöker hur vi kan bygga ett hållbart företag på hållbara resurser och samtidigt erbjuda kvalitativ must och cider till folket.

Från och med hösten 2020 finns vi i en lokal på Garveriet i Floda, strax utanför Göteborg

Glömda Äpplen hittar du här:

ACF Type: text

Postadress: Garverivägen 11A

ACF Type: text

Postnummer: 44831

ACF Type: text

Ort: Floda

Kontakt för bokning, aktuella priser och öppettider:

ACF Type: url

ACF Type: dmachphone

Telefon: 0704-589331

ACF Type: email

ACF Type: checkbox

Hos oss kan du musta: äpplen

Glömda Äpplen

Vill du anmäla en ändring i uppgifterna för detta musteri, skicka ett mejl till hej@musterier.se. Nu kan du även få ett konto att hantera ditt musteri själv. Om du mejlar från samma e-post som ditt musteri är upplagt på så hjälper jag dig vidare.

Fler musterier i Västra Götaland

ACF: none

Array ( [post_type] => Array ( [0] => musteri ) [post_status] => publish [posts_per_page] => 48 [tax_query] => Array ( [relation] => AND [0] => Array ( [0] => Array ( [relation] => OR [0] => Array ( [taxonomy] => musteri_category [field] => id [terms] => Array ( [0] => 21 ) ) ) ) ) [post__not_in] => Array ( [0] => 701 ) [orderby] => title [order] => ASC )

Just MUST

ACF Type: text

Mölndal

Lindens Trädgårdar

ACF Type: text

Göteborg

Lödöse Musteri

ACF Type: text

Lödöse

Lysekils musteri

ACF Type: text

Lysekil

NisseMustBeGreen

ACF Type: text

Hjo
0.088227987289429 seconds

Vill du söka ett annat musteri?

Divi WordPress Theme

Divi är en sidbyggare för Wordpress som snabbar upp och förenklar lanseringen av din hemsida. Länken ovan är en affiliatelänk.